Pubers/tieners

Herken je dit?

Soms gaat het helemaal niet zoals jij het wilt. Het lukt je niet om het anders te doen. Je baalt van jezelf of je bent moe en slaapt slecht. Of je blowt te veel, je eet te veel of juist te weinig. Of je zit de hele dag en nacht achter je tablet of smartphone en je kan er niet mee stoppen. Of je weet niet wat je wilt worden, je kunt niet praten met je ouders, je bent te gevoelig voor van alles, je loopt vast omdat je altijd alleen maar op één manier kunt denken of doen. Je zou wel anders willen, maar hoe?

 

In zo'n geval kun je bij mij terecht. Ik kan je helpen door naar je te luisteren en met je te praten. Ik kan samen met jou in kaart brengen waar je aan wilt werken en wat je zelf al gedaan hebt. Dan gaan we ontdekken wat jouw talenten zijn, wat jouw levenservaring is en hoe die jou met dit probleem kan helpen.

We gaan samen op weg waarbij jij al lerend en oefenend op vele manieren aan de slag gaat en ik je daarbij steun en inspireer. Je neemt steeds een opdracht mee naar huis en de volgende keer bespreken we hoeveel je al gelukt is. We bepalen samen hoe vaak je komt en hoeveel tijd er tussen de afspraken zit. 

 

Ik zou graag aan het begin een gesprek hebben met jou en je ouders erbij.  Daarin wil ik het een en ander horen over je achtergrond en je ontwikkeling als kind en hoe je ouders jou zien en hoe ze je probleem beleven. In principe kom je daarna alleen en blijft wat wij bespreken vertrouwelijk. Als je wilt kunnen we tussentijds samen of jij alleen met je ouders bespreken hoe het gaat.